Sminktips

Ja, ni läste rätt. Nu ska ni få ett sminktips av Slummy Mummy! No7 Sensitive Eyes mascara. (Det märket säljs väl i Sverige nu? Annars finns det på Boots här i England.) Den är skitbra för den irriterar inte ögonen alls verkar det som. Har premiäranvänt den idag när vi åkte till London. Annars brukar mina ögon bli lite irriterade av mascara, speciellt när jag inte tvättar bort den innan jag går och lägger mig (busigt jag vet).


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Ojdå, inte bra att sova med mascara på... He he, då kan jag passa på att varna för en annan mascara. Det är Id Bare Minerals Big Tease mascara, som är jättebra tills man ska ta av den. Då visar det sig att det är så mycket pigment i den att man får ta tuss efter tuss efter tuss med sminkremover, och sköljer man med vatten så ser man ut som en kolgruvearbetare... Det tog jättelång tid att få bort, och nästan halva bomullspaketet gick åt!

Men resten av Id's sortiment gillar jag jättemycket.

2010-05-10 @ 00:07:27
Postat av: CC

Ajajaj sova med mascara :( nog för att jag gjort det vid megafyllor men aldrig annars.

Visste inte att du var så känslig? Bra att du hittat nån du trivs med, bara att hoppas att den inte UTGÅR som mina favoriter brukar

2010-05-10 @ 12:40:23
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0