Bloggtorka...

Som ni har märkt så har jag inte uppdaterat bloggen så himla ofta på sista tiden. Jag har ganska mycket att göra, med jobb (hemifrån) och barnen. Men bloggen kommer inte att läggas ner! Fortsätt gärna att titta gärna in lite då och då. Och ganska snart kanske det kommer att hända en del... :)

En morot!

Vi planterade diverse grejer i trädgården för ett tag sen. Igår såg jag att en liten morot tittade fram under jorden, så ungen fick dra upp den. Det var spännande!
Kanske inte den största moroten i världen... men god var den (jag fick smaka en liten bit).

Mamma, den har en väldigt lång snopp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(sagt av ungen)

 

 


Fågelbo

Jag är på kurs på en båt i Canary Wharf i London. Utanför fönstret kan man se en "moor hen" som har byggt ett bo av en massa skräp, och hon har ca 8 ägg i boet! Jättegulligt.


Lillan var en ovillig fotomodell

Det kom en fotograf till lillans dagis häromdan, jag var med och bevittnade det hela. Först när hon fick se fotografen och den provisoriska studion så började hon gråta. Sen efter viftande med diverse leksaker och glada tillrop från fotografen, assistenten och mig, så gick hon motvilligt med på att posera för några bilder. På de flesta bilderna hade hon axeln uppdragen, det är hennes "blyg-grej". Men några blev ändå ganska gulliga eller vad tycker ni? Vilken/vilka ska vi välja?(Luggen är klippt av mig, visst är den fin och ojämn? Det är tradition i vår familj...)

Ungens 3-årskalas

Bouncy castle't kom som utlovat och vädret var toppen!


Ungen älskade det...


Och lillan också


Gästerna var 12 flickor! (hon ville inte bjuda några pojkar)


Hon hoppade i flera timmar och blev till slut ganska trött


När kalaset var slut fick lillan också vara med!


Det var verkligen en jättebra födelsedag. Alla var helt slut sen, både barn och föräldrar...

RSS 2.0