Ungen hos frisören

Ungen var hos frisören för andra gången, denna gång hade vi kameran med oss. Frisören Rachel är suverän! Och det kostar bara 5 pund.


Babyn kryper!

Babyn har lärt sig att krypa riktigt bra nu. Hon tar sig runt i hela huset och hittar på bus. Det hörs regelbundet skrik från ungen när babyn tar hennes grejer, och sen skrik från babyn när ungen knuffar bort henne. Syskonkärlek! Vi tycker att det är extra kul att ha en krypande baby eftersom ungen aldrig riktigt kröp fast jag försökte lära henne... men babyn lärde sig själv.


Smink...

Ungen hittade min sminkväska (som jag sällan använder numera för jag är så lat och slummig). Iaf, hon ville så klart prova. Hon fick sätta blå ögonskugga på mina och sina ögon vilket blev ganska fint. Och så målade hon läppglans på sina läppar vilket blev... hmm... intressant. Vad tycks?


Duktig storasyster

JAG vill mata babyn, sa ungen igår. Oj vad kladdigt det kommer bli, tänkte jag... Men det gick faktiskt förvånansvärt bra. Då var man en stolt och glad mamma! Snart kan vi kanske gå ut och lämna ungen som barnvakt eller vad tror ni?


Baby Cheesy

Ungen kom hem från dagis och pratade om Baby Cheesy. Jag frågade vem baby cheesy är, kanske är det någons lillasyster eller lillebror? Det är Marys baby, sa ungen. Efter ett tag fattade jag vad hon menade... de måste ha fått lära sig om Baby Jesus nu inför jul!

Hjälp!

Denna hittade vi på vinden. Som tur var rörde den sig inte, den var död.


Trotsåldern?

Ungen är 2 1/2 och väldigt jobbig ganska ofta. Hon får vansinnesutbrott för att man tex tänder lampan eller tvingar henne att ta av leriga skor. Fast emellanåt är hon jättesnäll och gullig. Det är tur, annars hade vi nog gett henne till trollen för länge sen... (jag brukar hota med det). Ibland verkar det finnas ett samband mellan hunger och trötthet och dessa utbrott, men inte alltid. Så vad tror ni som har erfarenhet av barn, är 2 1/2 känd som en jobbig ålder och när blir det i så fall bättre? På den här bilden är hon i alla fall glad, för hon fick ha på sig mössan och en vante och hålla blomman medan hon åt.


Ungen är kändis!

För ganska längesen skickade jag in denna bild till Thomas-tidningen:


Häromdagen fick vi detta brev...


och idag köpte vi tidningen


och hittade ungen här!


Kul va... Fast jag tyckte att original-bilden var ännu gulligare! Men de kanske tyckte att man inte såg så bra vad tågen hade på sig för det blev för litet? Eller så skulle det kanske förstöra Thomas image...?

Tand i sikte!

Babyn håller på att få sin första tand! Och jag tycker att det är nästan lika fantastiskt som när detta hände med ungen... Hoppas nu bara att hon inte biter mig för jag ammar fortfarande, hjälp.


Halloween

Hej igen... Jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte mått bra, först haft spysjukan och sen hemsk hosta och känt mig risig. Men nu är jag nästan människa igen!

Här är lite bilder från Halloween:

Karln gjorde en fin pumpa som ungen blev lite rädd för


Sötaste baby-spindeln!


Storasyster bi var också söt!


Mamma, babyn drar i min klänning!


Barnen hade klätt ut sig för att gå på ett kalas hos en kompis här, det var trevligt men en aning kaotiskt. Är halloween stort i Sverige? Här är det ganska stort fast inte alls som i USA.

RSS 2.0