Venus

Min kära vän B kommenterade att en bild liknar Venus födelse. Vad tycker ni?

Slummy Mummy


Venus


Prinsessa

Vi har fått en prinsessa i huset. Hon får självklart göra precis som hon vill, tex äta 2 glasspinnar till efterrätt. Visst ser hon vacker och bestämd ut, precis som en prinsessa ska vara.


Dummy Fairy / Napp-fe

Ungen börjar närma sig 3 år och nu tycker vi att det är dags att hon ska sluta med sina nappar! Jag är rädd att hennes tänder håller på att bli påverkade, plus att det är mycket bråk angående napparna. Hon får bara ha dem i sängen men hon försöker hela tiden nappa åt sig dem (haha) när vi inte ser. Vi har sagt till henne att Dummy Fairy kommer snart och tar hennes nappar och ger henne en present. Det blir nog nu på lördag. Mitt snälla kusinbarn Ebba har ritat en jättefin Dummy Fairy som ska ligga bredvid presenten så att ungen kan se hur hon ser ut. Är det nån som har erfarenhet av att sluta med napp, hur gammal, hur gjorde ni och hur gick det?


Florida del 2

Här kommer några bilder till:

Ungens nya paraply. "Mamma, jag vill att det ska börja regna nu!"


Vi försöker plocka kokosnötter


Babyn vill så gärna bada i poolen


Men det är för kallt för den var inte uppvärmd


Lagom varmt och soligt i trädgården var det


Havet!


Men vi badade bara fötterna


Lunch på ett coolt hak


Hjälp, en farlig baby!


Julgran i solskenet


Ungen kör bil


Ocean Drive nära havet


Vårt hus som vi hyrde... det känns redan som ett avlägset minne här i kylan!


Zumba!

Hör och häpna, jag lyckades faktiskt pallra mig iväg till Zumba igår kväll. Och jag är glad att jag gjorde det för det var kul. Läraren Federico var fantastisk och inte helt ful att titta på heller... Jag var inte precis bäst i klassen, det var svårt! Vi såg oss själva i en stor spegel, jag tänkte vem är den där stela svettiga bruden som gör fel hela tiden? Oj det är ju jag. Men men, det blir nog bättre nästa gång.

Florida del 1...

Okej nu får ni se lite bilder från Florida! Jag har så många så vi börjar med dessa så länge.

9 timmar på planet men ungarna höll sig faktiskt ganska lugna


Frukost på Denny's på julaftons morgon


Det var kallt i poolen men babyn ville bada ändå


Welcome to Garden Isles


Ungen öppnar julklappar på Christmas Day


Ser ni de 2 tänderna?


Åhh... Kram eller knuff?


Krypa är kul!


Alla de amerikanska kusinerna


Mjau!


Ungen har klätt på sig själv!


Babyn tog av sin solhatt efter ungefär 5 sekunder


Ekorrn satt i palmen...

Snart...

Jag ser att det är ganska många som har tittat in på min blogg de senaste dagarna och nu skäms jag för att jag fortfarande inte har lagt upp några bilder från USA. Men det kommer nån gång idag, jag lovar!

Zumba

Karln och jag såg reklam för Zumba när vi var i USA och tyckte att det verkade kul, det är dans och motion till latinamerikansk musik. Nu har han hittat en Zumba-klass här där vi bor! Han försökte tvinga iväg mig nu ikväll men jag var för trött. Tycker ni att jag ska gå på torsdag?

(Jag har min nya dator, men jag har inte hittat svenska spraket annu sa jag skriver det har utan prickar. Det ovan tog mig en kvart att skriva for jag kopierade prickar fran andras bloggar...)

Jag är kär

Vi är hemma nu. Jetlaggade, trötta och sura... Men det börjar gå över. Nu behöver jag en ny dator! Har haft min laptop i 5 år och det finns ingen mer plats på den lilla hårddisken, jag kan inte ens ladda upp Florida-bilderna. Åkte till PC World och fick syn på denna skönheten och blev kär direkt:Det är en Toshiba som verkar jättebra förutom att den är läcker! Nu måste jag hitta den billigare på nätet... Sen när jag har den kan jag lägga upp lite nya bilder på bloggen.

Hej från Florida

Här får ni ett livstecken från mig... vi har det bra här i Florida, det är lagom varmt, som svensk sommar ungefär, perfekt! Fast ett tag var det kallt, då fick jag köpa ett par mysbrallor för jag hade bara shorts och kjolar med mig. På julaftons morgon käkade vi amerikansk frukost (pannkakor etc) på ett hak som heter Denny's och såg solsken och palmer utanför, det var härligt, då mådde man bra trots jetlaggen. Här kommer en bild från nyårsafton som min svägerska har tagit. Mina bilder får ni se sen.


RSS 2.0