Rymma


Vilket väder ska man tro på?


Kalas snart!

På lördag (valborg) fyller ungen 3 år och vi ska ha kalas med bouncy castle! Spännande...


Frukost

Sitta vid bordet och äta frukost, det är ju alldeles för tråkigt...Ungen och lillan har verkligen blivit bra kompisar på sista tiden. Ungen går iväg för att hitta på nåt bus och lillan följer efter snabbt som attan på sina tjocka små ben, med förtjust min. Det är kul att se men jag är lite rädd för vad de två ska hitta på när de blir lite äldre... och sen tonåringar!

Läsa bok

Lite syskonkärlek märks emellanåt! Säg nu alla i en kör: åhhh... :)mockasinerna är givetvis från Polarn & Pyret, dyra men bra kvalite

Monster

Här är det full rulle, ungens dagis är stängt denna vecka... hon är snäll för det mesta fast ibland kan hon vara ett litet monster. Som ni ser på bilden så börjar det bli dags att klippa hennes tånaglar!


Busig baby, jag menar lillan, del femtioelva...

Åh nej, vad GÖÖÖR du?! (och sen hämtar man kameran innan man sätter stopp för buset)


Dagens outfit

(Jag har nog aldrig fått så många kommentarer på facebook som när jag la upp den här bilden... ni som redan har sett den får ursäkta!)

Det här var dagens outfit när ungen skulle följa med karln och handla häromdan. Jag: "men hon kan väl inte åka till affären i de där kläderna?" Karln: "äh vadå, jag har sett andra barn som ser konstiga ut". Tydligen så fick de en del kommentarer och blickar, tur att jag inte var med!


Bygg en björn

Det finns nåt här i England (och USA) som heter Build A Bear. Det är en affär där barn kan "bygga" björnar själva. Man väljer först en sladdrig björn som inte är inte uppstoppad ännu. Sen får barnet trycka på en pedal till en maskin som sprutar in fluff i björnen. Man får också välja ett ljud som hörs när man trycker på tassen. Ungen valde skratt. Och sen väljer man en massa kläder och andra grejer. Totalt kostar detta minst 50 pund men vi hade en sån himla tur som blev medbjudna på detta gratis! (av en kompis som har en blogg och blev sponsrad mot att skriva om detta) Sen får man ett "birth certificate" också med björnens namn etc. Det var verkligen jättekul!

Purple Princess & ungen


Visst är jag vacker?


Hål för svansen!

Lines in the sky...

Ja ni får ursäkta men ibland låter saker bara bättre på engelska! Linjer i skyn...? Eller kanske Streck på himlen...? Hur som helst så tog karln det här kortet en morgon häromdan när han var uppe kl 6 med barnen. Det flyger många flygplan över vårt hus som ni ser.


Mexikanskt

Vi gick till en mexikansk restaurang igår kväll, för att fira mors dag som är idag (här i England). Det var trevlig stämning, god mat och härliga margaritas! Ungen fick smaka ett par jordgubbsbitar från min margarita och sen började hon plötsligt prata jättemycket och verkade vara på toppenhumör. Hon måste helt enkelt ha blivit lite full! Ring inte socialen, vi ska inte göra det igen.

Skål för mig då!


Nachos till förrätt


Servitrisen tog ett kort på oss allihopaRSS 2.0