Dagens fynd

Vi brukar ofta shoppa i "charity shops" alltså välgörenhetsaffärer. Folk lämnar in kläder där som man vill bli av med (vi också), de riktigt sjaskiga slängs väl, en del skickas till andra länder tror jag, men de finaste säljs iaf i affären och förtjänsten går till välgörenhet. Det finns väl bara några enstaka såna affärer i Sverige (Myrorna?) men i England vimlar det av dem.
Idag när vi var ute var jag inte riktigt på humör att titta på kläder eftersom jag var hungrig och kissnödig. Karln hittade dessa jeans, ett par H&M mammajeans och de kostade bara 2.50 pund alltså typ 30 kr. Jag: "nej jag behöver inga jeans, orkar inte prova, nu går vi". Han: "jag köper dem till dig ändå". Jag fräste nåt otacksamt till svar. Sen när vi kom hem och jag till slut provade dem så visade det sig att de passar perfekt och de är det skönaste paret mammajeans jag har! Så jag bad om ursäkt för att jag hade varit sur och tackade för att han hade insisterat på att köpa dem.



Kommentarer
Postat av: 666AERIME - Hårdrocksbloggen

sv; Visst är den! Haha, angående tapeten har jag ingen aning.. Mycket möjligt, hela huset är fullt av liknande tapeter och har inte blivit utbytta sedan huset byggdes. Vi har till och med heltäckningsmattor i de flesta rummen!

2010-01-07 @ 12:51:28
URL: http://aerime.blogg.se/
Postat av: 666AERIME - Hårdrocksbloggen

sv; Hahaha! Vilken idé. Och lite extra inkomster är ju aldrig fel ;)

2010-01-07 @ 13:26:00
URL: http://aerime.blogg.se/
Postat av: CC

Schyssta jeans! Javisst har vi Myrorna men priserna är på en helt annan nivå här tyvärr... inte tokbilligt direkt

2010-01-07 @ 17:42:09
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Nettan

wow, fiffigt. Strumporna är de CoA? Har likadana btw ;) O vlken underbar man du verkar ha, I'm impressed! xxx / N

2010-01-08 @ 00:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0