Hej från Florida!

Nu har vi varit här i Florida snart en månad. Det har varit busy med att leta bil, hus, hälsoförsäkring och en massa andra grejer. Vi har typ hittat allt utom hus men vi jobbar på det. Barnen har det iaf bra på sina nya förskolor, de verkar inte sakna England. Jag har fixat en playdate med en klasskompis till ungen och hennes mamma. Är lite nervös för det, måste försöka vara riktigt amerikansk! Här kommer en bild från mataffären. Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Men oj grattis till flytten! Jag hade ingen aning om att ni skulle flytta. Brukar läsa din blogg lite fram och tillbaka men nu var det ett tag sedan.. Hur kommer det sig att ni flyttar dit? Vad inspirerad man blir, skoj!

2011-09-09 @ 17:30:21
Postat av: sin sisters

Ja, Runyon canyon är awesome! Good workout och en helt fantastisk utsikt:) kul att ni verkar trivas i Florida, hoppas ni får tag på ett hus snart då...

2011-09-09 @ 22:20:14
URL: http://sinsisters.blogg.se/
Postat av: Åsa

Åh, schysst kundvagn!!Sv: Jag är nog normalåterställd tror jag, jag var bara inte beredd på att det skulle ta sån förbannad tid. Alla säger ju att man känner sig återställd mycket fortare efter en komplikationsfri vaginal förlossning än ett snitt men icke.Hehe, ja två barn räcker absolut. Eller fler barn kan jag tänka mig men jag vill absolut inte vara gravid en gång till.

2011-09-25 @ 09:40:38
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Sin Sisters - Hollywood stories

sv: åh, va synd men mullholland drive e ju helt ok! Har själv inte varit uppe i Runyon sen vi flyttade, miss it...Hoppas du har det bra i Florida:)

2011-12-23 @ 10:26:53
URL: http://sinsisters.blogg.se/
Postat av: Sin Sisters - Hollywood stories

sv: Men TACK, detsamma:)

2012-02-03 @ 05:51:53
URL: http://sinsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0