Packa etc

Vi flyttar om 2 veckor, fast vi vet fortfarande inte vart vi ska ta vägen, vi letar efter ett hus att hyra. Idag har vi börjat packa lite. Jag frågade karln om jag skulle packa ner mina mamma-jeans eller ge bort dem till en charity shop. Han sa att det är lika bra att behålla dem, man vet aldrig... Hmm. Just nu känns det som att det verkligen räcker med 2 barn, fast man vet ju aldrig som sagt.
Babyn är bättre nu, vattenkopporna börjar torka ut och försvinna! Ungen har en liten grop på näsan där en vattenkoppa satt, jag hoppas att den går bort?! Tror att det finns chans till det eftersom sårskorpan precis har ramlat av och det läker nog fortfarande, men vi får se. Hon kliade inte på den och sårskorpan ramlade av av sig själv. Annars blir det laserbehandling sen när hon blir äldre, om hon vill! (Googlade hur man får bort ärr efter vattenkoppor.) Jävla vattenkoppor, det är verkligen är rätt hemsk sjukdom tycker jag. I USA vaccinerar man mot det. Innan tyckte jag att det var lite knäppt men nu tycker jag nog att man borde göra det i England och Sverige också.

Kommentarer
Postat av: nettan

jag har ett vattkoppsärr i pannan ... ;) kanske borde laserfixa det? ... gott att ni mar bättre nu ...

2010-08-16 @ 04:24:31
Postat av: CC

Jag har ett litet ärr också... men det syns inte med smink så jag bryr mig inte så mycket, men du vet ju att jag har dåligt läkkött..

2010-08-16 @ 12:18:09
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jakob har också ett litet ärr mitt emellan ögonen, men det syns inte, såvida man inte tittar väldigt noga. Bry dig inte om det!

2010-08-16 @ 12:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0